dimarts, 19 de maig del 2015

XIULIT 2 JA A LA VENDA EN LLIBRERIES/ XIULIT 2 YA A LA VENTA EN LIBRERÍAS




Ja a la venda XIULIT 2 en llibreries!


El dibuixant alcoià Jordi Peidro s'encarrega de la secció “Contes i llegendes”, versió en còmic d'històries populars que en aquest segon número tracta de Mutxamel i "La flor de la victòria".



La revista XIULIT (www.xiulit.com) presenta a més moltes sèries: Agito Cosmos, d'espectacular aparença visual;Lluc Passarell, aventures de sabor clàssic; Els dinosaures en  
còmic, una manera divertida de conèixer la història natural;Les sisters, humor tendre i amable al voltant de dues germanes en gags d’una pàgina; o Siniamon, de Toni Benages-Gallard, humor entorn la tripulació d'un vaixell científic. 

XIULIT, de venda en llibreries, té a més una secció de senderisme per a tota la família (en aquest número 2, Platges i cales de la Serra d'Irta), per a gaudir en família. XIULIT presenta també reportatges d'impacte visual. En el número 2 "Descobrim Pobles Abandonats", amb el periodista Agustí Hernàndez.

XIULIT és una revista de periodicitat mensual publicada en valencià.

-------------------
Ya está disponible XIULIT 2 en librerías! 

El dibujante alcoyano Jordi Peidro se encarga de la sección “Contes i llegendes”, versión en cómic de historias populares que en esta segunda entrega se detiene en Mutxamel y "La flor de la victòria".


La revista XIULIT (www.xiulit.com) presenta además varias series: Agito Cosmos, de espectacular apariencia visual; Lluc Passarell, aventuras de sabor clásico; Les dinosaures en còmic, una manera divertida de conocer la historia natural; Les sisters, las divertidas trifulcas entre dos hermanas; o Siniamon, de Toni Benages-Gallard, humor en torno a la descacharrante tripulación de un buque científico. 

XIULIT, de venta en librerías, tiene además una sección de senderismo para toda la familia (en este número 2, playas y calas de la Sierra de Irta). Presenta también reportajes de impacto visual. 
En el número 2 "Descobrim Pobles Abandonats", con el periodista Agustí Hernàndez.

XIULIT es una publicación de periodicidad mensual, publicada en valenciano.

---
XIULIT #2   Maig 2015   3' 90 Euros  32 pàgs